En tiedä miksi, mutta kehollani on kummallisia tuntemuksia, erilaisia kuin ennen. Rinnat eivät ole kipeät niinkuin yleensä, mutta tosi turvonneet silti. Kaikki PMS-oireet ovat lieviä paitsi kuukautiskramppeja on ihan hirveästi. Vaikka on vasta 8 päivää ovulaatiosta. Luotan, että Lugesteronit pitäisivät vuodon poissa vähän pidempään, mutta toisaalta vuoto voi alkaa jo huomenna tai perjantaina niinkuin aiemmin. Se selittäisi nämä kovat vatsakrampit. Mutta ne muut oudot tuntemukset, mitä ne ovat? Minulla on teorioita.

Teoria 1: Lugesteronit rauhoittavat tissikipua, turvotusta ja mielihaluja (PMS-oireita). Ja aiheuttavat kovaa vatsakipua.

Teoria 2: Entä jos tärppi olisi käynyt ja nämä kaikki oireiden erilaisuudet ja erilaiset tuntemukset ovat vain sitä, että on onnistunutumassa tämä juttu?

Teoria 3: Kuukautiskierrot vaihtelevat kuukaudesta toiseen, aina ei ole samanlaista vuotoa eikä samanlaisia PMS-oireita. Tämä on se kierto sitten, jossa ei ole tissikipua, finnejä ja turvotusta.

Miehelle en ole näistä teorioistani puhunut. Kunhan itsekseni pohdin. Itse toivon teoriaa 2 tietysti, mutta ehkä kolmonen on kuitenkin se todennäköisin. Ei auta kuin odottaa...melkein viikko vielä, brutaalin pitkä aika.