Tänään kävin pikaisessa ultrassa klinikalla. Oikealla puolella follikkeli ei ollut kasvanut, mutta vasemmalta puolelta löytyi 17-18 mm kokoinen follikkeli, joten kohta ensimmäinen inseminaatio voidaan siis tehdä. Ihanaa!! 

Tänään on kiertopäivä 10 ja follikkeli on kasvanut siis hyvää vauhtia kolmen vuorokauden aikana. Nyt mennään ovulaatiotesteillä ja kun sellainen näyttää plussaa niin inseminaatio tehdään. Olin taas jotenkin henkisessä jumissa/jännitystilassa klinikalla enkä huomannut sitten kysyä kuinka nopeasti inseminaatio sitten tehdään kun testissä on hymynaama. Mutta lääkäri sanoi, että jos testi näyttää tänä iltana tai huomenna aamulla plussaa niin inseminaatio tehdään huomenna.

Joka tapauksessa suunnitelma on nyt tehdä tänään illalla yksi testi ja huomisesta alkaen ensimmäiseksi aamulla. Ja sitten kun testi hymyilee niin soittaa klinikalle. Ehkä he sitten tietävät enemmän. Olen tällainen säätäjä, etten koskaan klinikalla huomaa kysyä asioita, jotka hyppäävät sitten heti mieleeni kun olen astunut ulos ovesta. Kävin ostamassa Clearbluen digitaalisia ovulaatiotestejä ja ensimmäisen kerran testailen jo kohta. 

Illalla aion tehdä tonnikalasalaattia töistä tulevalle miehelleni ja ehkä pari joulutorttuakin :)