Perjantaina lääkärissä muutimme hieman hoitosuunnitelmaa. Aikaisemmassa hoitosunnitelmassa oli tarkoitus käydä ultrassa kp2, aloittaa Puregon pistokset annoksella 100 iu kp2 ja sitten seuraavaksi ultraan kp 6. Nyt suunnitelmaa muutettiin niin, että voin aloittaa pistokset kp 3 annoksella 125 iu ja ultraan sitten kp 7. Tämä lienee normaalimpi kaava ja sopii nyt kun näin kierron myöhäisemmässä vaiheessa pieniä rakkuloita ei ollutkaan niin paljon kuin aiemmin. Eli niin suurta riskiä mihinkään 60 munarakkulan katastrofiin ei ole. Ultrassa näkyi hyvin paksuuntunut limakalvo, mutta selkeästi kierto oli jotenkin pysähtynyt. 

Mitä tämä uusi suunnitelma sitten muuttaa? Joidenkin mielestä ei ehkä mitään. Mielestäni kaiken, koska paine siitä, että ajan saa heti seuraavalla päivällä alkavasta vuodosta on poissa. On vähemmän hermoiltavaa ensimmäisestä ultrasta. Samalla stressin ja jännittämisen väheneminen voi aiheuttaa sen, että ne ehkä jopa tulisivat. Nyt voin vähän rauhoittua. 

Nyt kokeillaan Teroluta uudestaan, isolla annoksella ja lyhyellä kuurilla. Näillä kuukautisten pitäisi tulla. Katsotaan nyt miten käy. Laskennallinen kuukautisten alkamisaika olisi siis ensi viikon keskiviikko-perjantai. Naurattaa jo vähän, koska en nyt jaksa oikein uskoa tällaiseen ihmeeseen. Mutta katsotaan.