Pregnyl tekee minulle selkeästi temppuja. Noin 12 h Pregnylin pistämisen jälkeen tissini turposivat yhden koppikoon verran ja muuttuivat todella aroiksi. Nyt Pregnylin pistämisestä on seitsemän päivää, tissit eivät ole enää arat, mutta vielä hivenen turpeat (eivät kuitenkaan yhtä pahasti kuin viime viikolla). Tämäkin täytyy kirjoittaa muistiin, että tiedän Pregnylin tekevän tuolla tavoin kiusaa. Tässä kierrossa ei tissioireista voi ainakaan vetää mitään johtopäätöksiä suuntaan tai toiseen. Katsotaan miten käy. Niin kovasti jännittää. Yritän muka tuntea kaikenlaista, mutta en vain tunne. Toisaalta ei pitäisikään mitään tuntea. Jotkut tuntevat kiinnittymistä, mutta ehkä aika harvat. Joten voisin vain rauhoittua oiretarkkailussani.

Laskun maksaminen aiheutti eilen itkukohtauksen. Tämä on niin väärin!!! Itkin miehelleni siittiöiden hintaa ja lapsentekemisen kliinisyyttä. Mieheni oli niin pahoillaan, ettei hänellä ole omia siittiöitä. En minä tästä miestäni syytä, yhdessä me tässä tilanteessa olemme eikä kukaan ole enempää tai vähempää syyllinen lapsettomuuteemme. Jos/kun kuukautiset alkavat, ne ovat taas kalliit kuukautiset. Luovutettujen siittiöiden käyttäminen inseminaatiossa mietityttää kun joka kerta joutuu maksamaan sen yhden siittiösetin hinta. IVF-hoito tuntuu jotenkin niin paremmalta, samalla siittiösetillä voisi saada monta alkiota aikaiseksi. Monta!!! Mutta IVF:llekin tulee paljon paljon hintaa. Ehkä me nyt jatkamme vielä sitten kaksi kertaa näiden inseminaatioiden kanssa. Vanhemmilta täytyy pyytää hieman raha lainaan, jotta autokin saataisiin huollettua ennen kuin jokin hihna katkeaa ja hajottaa moottorin (autoista en tiedä mitään, mutta mieheni näin asian ilmaisi).

Nyt on dpo 6. Olo hyvä, ei mitään oiretta eikä vielä pitäisi ollakaan. Vatsataudinkin (lievän) sairastin. Yhdellä pahoinvointipäivällä ja oksentamisella selvittiin. Jännittää, tekisi mieli jo heti heti heti testata, vaikka tiedän, että Pregnyl voi vielä näkyä testissä. Ei siis mitään järkeä testata ennen ensi viikkoa. Olen miettinyt testaavani ensi viikon tiistaina kun on dpo 13 eli tasan viikon päästä. Testit on jo tilattu ja tuntuu jotenkin hassulta, voisinko oikeasti olla silloin raskaana. Jännittävää ja niin kutkuttavaa.