Ensimmäisessä inseminaatiossa käyttämämme sperma oli loppunut, joten 2. inseminaatiossa käytetään nyt sitten uutta spermaa. Kuitenkin kohtalaisen samoilla parametreilla kuin ykkösessäkin. Tällä kertaa luovuttaja on 5 cm pidempi kuin mieheni, mutta se ei oikeastana ole kovinkaan paljon. Tätä spermaa pitäisi myös riittää meille myös mahdollisiin 3. ja 4. hoitoon. Olemme päättäneet kokeilla yhteensä 4 inseminaatiota.

Olen kovin huolissani vasemmalla alavatsassa tuntemastani "ylimääräisestä". Jos nousen nopeasti esimerkiksi sohvalta se saattaa vihlaista todella lujaa. Lisäksi aamuisin kun, no köh, suolistossa on enemmän ilmaan koen sen kivuliaana ihan paikalla ollessani. Kiertopäivä on jo yli 30, mutta pidemmältä kierrolta tämä näyttiin vajaat kaksi viikkoa sitten. Olen miettinyt Terolut-kuurin ottamista. Olen miettinyt mikä se vasemmalla tuntemani on. Onko se sellainen toiminnallinen kysta ja siihen tietysti auttaisi ehkä Terolut. Nehän yleensä häipyvät/pienenevät seuraavaan kiertoon (tai näin ainakin itsellläni). Entä jos se onkin jotain muuta? En tiedä miksi en käy tarkastuttamassa tätä. Ehkä pelkään, että se on jotain mikä haittaa kauan (?) odotettua toista inseminaatiota. Alkaisipa ne kuukautiset nyt vain, pääsisi taas hommiin. Voisi varata follikkeliultraa ja miettiä mihin kohtaan mahdollinen inseminaatio osuu. Alkoi jo pelottaa, että se osuu kuitenkin viikonloppuun ja sitten täytyy odottaa kamalan kauan.

Työpaikallani on eräänlainan juoruaja ja työntekijä, jonka pitää aina tietää kaikesta kaikki. Olen tässä viime aikoina kiinnittänyt huomiota siihen, että hän katselee mahan seutuani. Tekisi mieli motata kyseistä henkilöä. Tiedän olevani kolmeakymmentä hipova kesällä naimisiin mennyt nainen, mutta vatsaani ei silti tarvitse joka käänteessä "huomaamattomasti" kytätä. Eräs nainen sai hiljattain vauvan työpaikaltani ja hän peitteli raskauttaan erittäin menestyksekkäästi aina 28. viikolle asti. Juoruajalle tämä oli tietysti järkytys, mutta kostautuuko se nyt niin, että minua kytätään entistä enemmän. Pienestä olen hieman mieltäni pahoittanut. Tekisi mieli vaan laittaa hiukan täytettä tuohon alavatsan kohtaan ja katsoa mitä juoruaja tekisi siinä tilanteessa.