Tänään kiertopäivä 10, ultrassa 9 mm limakalvo ja 24 mm (!!!!!) follikkeli. Klinikalla pistettiin käynnin yhteydessä Pregnyl (5000 IU) ja huomenna aamulla tehdään inseminaatio. Lääkärikin oli melko hämmentynyt munasarjoissa näkyneestä isosta follikkelista, mutta mitäs siinä. 17 mm on Pregnylillä "puhkaisun" raja follikkelin koolle, joten tämä menee hyvin nyt näin. Ovulaatiotesteistä ei ole välttämättä enää hyötyä kertomaan missä kohtaa mennään, koska se saattaisi jo nyt hymyillä eikä siten kerro tarpeeksi ovulaation ajankohdasta.

Osa kysymyksistä, joita viime postaukseen listasin, jäi nyt kysymättä, koska tilanne oli tämä. Tämä tilanne oli ehkä ainoa johon en ollut varautunut, että kaikki oikein mallikkaasti inseminaatiota varten. Tällä kertaa follikkeli oli oikealla puolella ja sitä en tosiaan pysty tuntemaan, joten en todellakaan tiennyt siellä olevan jo hyvässä kasvussa oleva follikkeli. Viime inseminaatiokierrossa follikkeli oli kierronpäivänä kymmenen 17-18 mm. Eli nyt huomattavasti isompana. Kierto on siis aikaisempi selkeästi, johtuu kuulemma Femareista ja munasarjojen hyvästä vasteesta kyseiseen lääkkeeseen.

Toivo nousi taas taivaisiin. Vielä enemmän kuin viimeksi. Ehkä tämä NYT onnistuu. Toinen inseminaatio. Jos epäonnistuu niin täältä tipahdetaan hieman lujempaa kuin ensimmäisen inseminaation jäljiltä.