Edellisen postaukseni jälkeen tajusin, että kun kierto on pidempi niin ovulaatiokin tulee myöhemmin. Tämä taas tarkoittaa sitä, että ehkä sen inseminaation olisi tähänkin kiertoon voinut tehdä. Hätähousuna olisin halunnut, kun jokainen kuukausi tuntuu niin pitkältä. Nyt eletään kiertopäivää 29 eikä kuukautisista ole vielä tietoakaan. Viime lauantaina olin vasta tuntevinani kiristävää kipua alavatsalla, sellaista rakkulan puhkeamiseen liittyvää. Jos se pitää paikkansa, kuukautisiin on vielä runsas viikko aikaa. Toisaalta jos se follikkeli olikin hyvin rakkulainen keltarauhanen, kuukautiset saattavat olla tulossa. Toisaalta aamuisin olen tuntenut jotain "ylimääräistä" alavatsallani ja se ahdistaa. Eikai vaan olisi kysta. Turhauduin myös hieman kun kävin tutun gynekologin luona ja sitä kautta olisin saanut kaikki hormonikokeet ilmaiseksi ja säästänyt myös noin 500 euroa. Sille ei voi nyt enää mitään, joten turha sitä on tässä harmitella.

Kävin tässä eilen eräällä www-sivulla, jonka ylälaidassa oli mainosbanneri. Mainoksessa luki  "Onko sinulla lapsia". Melkein aloin itkeä, "NO EI OLE". Mitä sekin törkeä mainos siinä kyselee. Olisi lapsia tai tulossa jos voisi. Tietysti on täysin turhaa ja lapsellista suuttua mainokselle. Hyväntahtoiselle mainokselle. Turhauduin ja pelasin Tetristä tunnin. Tunnin! Aikansa voisi hieman paremminkin tietysti käyttää. Töissä pystyn tekemään käytännöllisiä hommia, mutta kun pitäsi istua tietokoneella, suunnitella ja oikeasti ajatella, ei tule yhtään mitään. Ajatukset juoksevat ja karkailevat. Olen hoitanut itselleni tällä viikolle käytännöllisiä hommia ja olen myös tehnyt kotipäivän. Kotipäivänä sitten yritän tehdä niitä ajatustöitä ja muita vaativia tietokonehommia. Kotoa se vain onnistuu paremmin kun on keskittymisvaikeuksia. 

Koti tuntuu kaaokselta. Yleensä tykkään pitää kotia siistinä, mieheni on se isompi katastrofi, mutta nyt otteeni on lipsunut. Keittiön pöydälle on ilmestynyt kasa papereita, sohvalla on kasa silittämätöntä pyykkiä, vessan lattialla on pari tyhjää shampoopulloa jne. Miten saisin nyt itseäni niskasta kiinni. Jotenkin olen ollut sellaisessa lapsettomuuden tunteissa, ettei ole tehnyt mieli oikein tehdä mitään. En tiedä.