Tissit ovat turvonneet (vaan eivät kuitenkaan kipeät) ja alavatsa on kipeä. Siis kuukautisoireita. Nyt en vaan muista milloin aikaisemmissa kierroissa ovat nämä oireet alkaneet, koska minulla on niin epäsäännölliset kuukautiset, mutta ehkä juuri muutamaa päivää ennen kuukautisia. Kärsimättömänä odotan joko kuukautisia tai testin tekoa.  Varsinkin nyt kun kuukautisoireet ovat näin selvät.

Tänään inseminaatiosta on 9 päivää. Testaukseen on vielä 6 päivää. Nyt mietin milloin oikein testaisin. Lähdemme tosiaan reissuun 18. päivä, joten testipäivä olisi sitten oikeastaan joko se tai sitten sitä seuraava päivä. Lentomme lähtee 18. päivä aikaisin aamulla enkä tiedä olisiko testi parempi tehdä ennen 24 h lento- ja matkustusrupeamaa vai jälkeen, jos kuukautisia ei näy. Toisaalta kuukautiset voivat alkaakin sitten lennolla ja sekin on ikävää siellä sitten murehtia. Toisaalta en nyt tiedä mikä on pettymyksen määrä. Olen jotenkin niin nöyränä näissä hoidoissa. Olemme valmistautuneet henkisesti odottamaan viisikin vuotta, että saisimme yhden lapsen. Vaikka toivoisimme kolmea, mutta tässä vaiheessa pitää olla valmis odottamaan sitä yhtäkin pitkään. Tässä vaiheessa pitää olla kiitollinen siitä yhdestäkin eikä lähteä suurpiirteisesti toivomaan liikoja. Luulen, että jos nyt tästä ensimmäisestä onnistuisi, se olisi aikamoinen shokki.

Lähipiirissäni on pieniä vauvoja, joille ostin pieniä lahjoja. Niin lämmittää sydäntäni tämä pienet ihmeet, joita muilla on. Onneksi heidän ei tarvitse tästä lapsettomuudesta kärsiä. Siitä olen niin onnellinen. Meilläkin, sitten kun sen aika on.