Ei mitään uutta kerrottavaa. Ei mitään muutosta kuukautisrintamalla. Ei mitään mielenkiintoista meneillään.

Tuntuu, että toistelen itseäni ja silti sanon sen: Ei vieläkään kuukautisia. Aion odottaa vielä tämän ja ensi viikon. Jos sittenkään ei vielä kuulu mitään niin täytyy ottaa ehkä yhteyttä klinikan suuntaan, vaikka hormonialkuinen (Terolut) kierto ei ole ideaalinen IVF:ää ajatellen.

Eilen laskin huvikseni kuinka monessa blogissa "mentiin ohi", joissakin on ehditty tehdä jo kaksi hoitoa sinä aikana kun olen heinäkuun puoli välistä odotellut kuukautisia :) Melko huvittavaa eikä kuukausi ole lopultakaan kovin pitkä aika odottaa. Tietysti jos tämä IVF ei onnistu niin haluaisin ehtiä tehdä toisen IVF:n nyt syksyllä Kelan lääkekaton vuoksi (tai ainakin suunnitella sen ja hankkia lääkkeet). Jotenkin olen valmiiksi varautunut siihen, ettei pakkaseen tule mitään. Mielestäni parempi suhtautua niin päin kun odottaa, että pakkaseen tulee 4 alkiota. Se olisi tietysti ihan huippua, mutta katsotaan nyt miten tässä käy.

Olen töissä siirtänyt kaiken niin, että viikolla 39 ei olisi mitään erityistä. Koska toivon punktiohässäköiden osuvan siihen. Ehkä suunnitelmani vielä romahdutetaan.

Seuraavaksi kun kirjoitan, toivon sen olevan kp1 kirjoitus. Jos ei ole, jatkan samaa virttä.