Huomenna se sitten on, neljäs ja viimeinen inseminaatio!!!!!!!!!!! Tänään oli 21 mm follikkeli ultrassa ja kohdun limakalvo 10,5 mm. (Hurraa, taputuksia, iloittelua jne.) Pregnyl tuikattiin heti vatsaan ja huomenna alkuiltapäivästä on sitten inssi. Tuntuu turralta, oudolta ja iloiselta. Yritän karistaa viimeisen inseminaation paineet hartioilta, mutta se on kovin vaikeaa. Niin haluaisin tämän onnistuvan. Mietin IVF-kustannuksia ja olen kauhua täynnä. Olen myös nyt varma, että IVF ei enää ehdi ennen kesätaukoa, joten ne hommat tulisi sitten aloittaa vasta sen jälkeen. Ei siis meidän päätettävissä ja ehkä hyvä niin. Ajatus, että tehdään niin nopeasti kuin mahdollista, on hyvä, ja sitten kuitenkin että  tällaisen ison hoidon suhteen se on vasta kesätauon jälkeen. Ehkä ehdin kesällä sitten rentoutua, tiputtaa lisää painoa ja valmistautua taloudellisestikin IVF-hoitoihin. Lomarahat on suunniteltu täysin meidän IVF-tilille. Siellä tilillä on muuten tällä hetkellä ruhtinaalliset 1,65 e. Vähän vielä säästettävää.

Tuntuu, että revimme olemattomasta rahat näihin hoitoihin. Minulle myös selvisi, että taidamme olla pienituloisia emmekä keskituloisia niinkuin olen luullut. En tiedä mistä olemme repineet rahat näihin hoitoihin, koska tällä hetkellä hoidollisina kuukausina meillä jää pakollisten maksujen jälkeen käteen 265 e. Sillä ostamme ruuat, bensat, vaatteet, huvitukset, yllättävät menot ja bussiliput. Se ei ole kovin paljon. IVF:n jälkeen olemme varmaan vielä pahemmassa jamassa. Nytkin luottokortille menee jo ruokaostoksia ja sellaisia kuluja joiden ei kuuluisi. Bussikorttia en ajatellut ladata kovin pitkälle, ei auta kuin polkea töihin, säällä kuin säällä. Kyllä siihenkin varmaan sitten tottuu. Matka nyt ei ole kovin paha 11 km suuntaansa. Kyllä siitä selviää.

Nyt peukut ja varpaat pystyyn huomista inssiä varten. Olen sanonut tämän joka kerta (sanon taas), olisipa tämä se kierto ja hoito!!!