Munasarjat lakossa!!! Ei edelleenkään johtofollia. Limakalvo on onnettomat 5 mm. Folleja oli 4 kpl 10 mm kokoisia, kaksi molemmin puolin. Oikealla ehkä HIEMAN lupaavamman näköiset kaksi follia :)

Mukaan kurvaa Puregon, 50iu neljänä päivänä ja tiistaina tuomio. Voi olla, että kaikki neljäkin kasvavat jolloin ei tietenkään tehdä inssiä tai sitten edelleenkään ei ole johtofollia. Se saattaa johtaa hoidon keskeytymiseen tämän kierron osalta. Tiistaina taas hurjasti viisaampia. Nyt vain odotellaan. Luulin tässä vaiheessa odottelevani jo jotain ihan muuta, mutta elimistö on joskus tällainen. Näemmä.

Olen ollut flunssainen ja nukkunut huonosti. Vaikuttaakohan tämä? Mietin koko ajan teenkö jotain erilailla kun kahdessa edellisessä kun Femar ei nyt toiminut? Olenko liikkunut liian vähän tai tehnyt liikaa töitä? Olenko syönyt jotain hormonihäiritsijää tai liikaa kalaa? Turhaa on, ei se miettimällä miksikään muutu ja tuskin mikään tähän oikeasti vaikutti.

Hoitaja opetti pistämään. Ei vaikuta pahalta. Mutta jännittää silti. Onneksi Puregon on helppo pistettävä. Ovitrelleenkin sain sitten reseptin, mutta sitä en vielä saanut ottaa kun ei välttämättä tarvitse. Nyt en ymmärrä mitä eroa on Ovitrellella ja Pregnylillä? Ovitrelle on paljon kalliimpi eikä KELA-korvattava. Tietääkö joku? Voin tätä itsekin toki kysyä tiistaina lääkäriltä, mutta jos joku tietäisi :)